Udruženje građana “Spas šapama” : Potpisivanje peticije se nastavlja! (FOTO/VIDEO)

Udruženje građana “Spas šapama” organizuje nastavak potpisivanja peticije u Tesliću, a koja se tiče rješavanja problema napuštenih pasa i mačaka, njihovog zbrinjavanja, udomljavanja, te humanog postupanja sa njima. Štandovi će biti postavljeni i u petak, 20. oktobra, od 11:00 do 18:30 časova, ispred robne kuće, to jeste Binga i CM, preko puta srednjoškolskog centra, kao i na kružnom toku kod skretanja za pijacu.  Svaki potpis je korak bliže ka formiranju Udruženja koje bi radilo na rješavanju ovog problema. 

Podsjećamo, Teslićani su u velikom broju već dali podršku osnivanju udruženja  prošlog petka, odnosno 13. oktobra, kada su potpisivali peticiju na dvije lokacije u gradu. Zbog velikog interesovanja građana peticija se nastavlja.

-Svjedoci smo svakodnevnog nehumanog postupanja prema životinjama lutalicama na ulicama Teslića. S tim u vezi tražimo pomoć sugrađana kako bismo stali tome u kraj i od Teslića napravili grad koji je siguran za život za sve njegove stanovnike, i ljude i životinje. Podržite nas tako što ćete potpisati našu peticiju koja se tiče rješavanja problema napuštenih pasa i mačaka, njihovog zbrinjavanja, udomljavanja, te humanog postupanja sa njima, poručili su iz ovog teslićkog udruženja građana.

Peticiju možete potpisati i online, a kako saznajte ovdje. 

Kako je sve proteklo prošli put, pogledajte u video prilogu.