Teslićani uhapšeni zbog “skanka”!

B.K. i M.V. uhapšeni su sinoć  u teslićkom selu Kamenica nakon što je policija izvršila pretres automobila u kojem su se nalazili i pronašla ispod sjedišta suvozača 500 grama “skanka”, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj. 

skank

-Policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i Policijske stanice Teslić, u večernjim časovima 04.08.2016. godine na regionalnom putu u mjestu Kamenica, opština Teslić, izvršili su kontrolu putničkog vozila marke „audi 80“ kojim je upravljao B.K. iz Teslića, sa kojim se kao suvozač nalazio M.V. iz Teslića, kažu u CJB Doboj.

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Teslić izvršen je pretres vozila prilikom čega je ispod sjedišta suvozača pronađena najlonska vrećica u kojoj se nalazilo 500 grama zelene biljne materije koja po svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu „skank“.

O navedenom je obavješteno nadležno Okružno tužilaštvo Doboj.

skank1

Suvozač M.V. i vozač B.K. lišeni su slobode, a nakon izvršene kriminalističke obrade po nalogu Tužilaštva pušteni su na slobodu.

Oduzeta zelena biljna materija biće proslijeđena na vještačenje.

Po dokumentovanju ovog krivičnog djela, protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnešen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Izvor: CJB DOBOJ ; FOTO: CJB DOBOJ