Teslić: Veliki broj mladih već rezervisao mjesto za OK Fest

S obzirom na veliku zainteresovanost mladih za odlazak na OK Fest koji se održava 3,4. i 5. jula na Tjentištu organizovan je prevoz i iz teslićke opštine.

ok-fest

Svi koji žele da se prijave i uživaju u ljetnoj avanturi uz dobru muziku i prelijepu prirodu mogu kontaktirati Teslićanina, Duška Ristića, kako bi rezervisali svoje mjesto.

-Za odlazak na OK Fest nudi se više paketa. Jedan od paketa košta 60 KM, a uključuje prevoz i kamp mjesto na Tjentištu tokom tri dana festivala. Drugi paket košta 120 KM te uključuje prevoz i motelski smještaj na bazi tri noćenja puni pansion.  Treći paket košta 160 KM koji, pored svega što sadrži i drugi paket, ima dodatne aktivnosti, a to su obezbijeđeni rafting i planinarenje, kaže Ristić te dodaje da je ulaz na Festival tokom tri festivalske noći besplatan.

Ristić kaže i da je veliki broj Teslićana već rezervisao svoje mjesto za odlazak na OK Fest.

-Svi koji žele da idu na OK Fest trebalo bi što prije da rezervišu mjesto jer je broj mjesta u motelima ograničen, rekao je Ristić te dodao da to nije slučaj i kada je kamp u pitanju.

Prvog dana OK Festa, 3.jula,  nastupiće Zabranjeno pušenje, Elemental i Brkovi. Drugog dana festival publika će zabavljati Eyesburn, Bad Copy i Rundek Cargo Trio, dok će 5. Jula publika uživati uz . Električni orgazam, Darkwood Dub i Hladno pivo. Sve informacije o organizovanom polasku iz Teslića možete dobiti in a broj 066/233-932.

Autor: eTeslic.com