Stanite u kraj respiratornim problemima: Slana soba u Banji Vrućici!

Zdravstveno turistički sentar „Banja Vrućica“ poznat je kao oaza mira i čistog vazduha gdje mnogi gosti uživaju u okrepljujućem svježem vazduhu. Kako se s vremenom povećava broj osoba  koji imaju respiratornih problema ovaj turistički kompleks u okviru svoje zdravstvene ponude uveo je novu uslugu namijenjenu djeci i odraslima.

Slana soba

Početkom juna mjeseca, prema najnovijim metodama, instalirali smo slanu sobu u našem centralnom terapijskom bloku. Slana soba se koristi za osobe koji imaju hronične, opstruktivne bolesti pluća, astmu, sinuzitus i druge respiratorne probleme. Mikroklima u slanoj sobi stvara se pomoću raspršivača usitnjene suve soli koja je adekvatno pomiješana sa vazduhom, navodi se na zvaničnom sajtu ZTC “Banja Vrućica”.

Pored navedenog, slana soba  je diskretno osvetljena rasvjetom u različitim bojama a poznato je da hromoterapija kao prirodna terapija bojama svojim delovanjem na jedinstven način stabilizuje fizičko, emocionalno i mentalno stanje svake osobe.

Cijena programa za odrasle iznosi 15,00 KM a za djecu do 12 godina 9,00 KM. Za kupovinu deset programa svi zainteresovani dobiće i jedan gratis boravak u slanoj sobi.

Povezane vijesti:

Ruska sauna u Banji Vrućici: Oslobodite tijelo od toksina!

Sve spremno za ljetnu sezonu: Hidromasažni bazen u Banji Vrućici (FOTO)

Izvor: Banja Vrućica/ eTeslic.com