Prvačići u obilasku opštine: Škola iz druge perspektive (FOTO)

Prvačići iz područnih i centralne Osnovne škole „Ivo Andrić“ Đulić posjetili su danas Narodnu biblioteku „Danilo Kiš“, opštinsku upravu Teslić i Zdravstveno turistički centar „Banja Vrućica“.

djeca

Cilj obilaska pomenutih institucija i turističkog komleksa bio je da se djeca bliže upoznaju sa sadržajem koji nude, ali i da razbiju školsku monotoniju. Iako ih je pratilo toplo vrijeme i visoke temperature, sve je prošlo u najboljem redu, jer su djeca u obilazak krenula sa učiteljicama iz OŠ „Ivo Andrić“.

djeca1

Profesor razredne nastave u ovoj školi, Dijana Dušanić, kaže da su djeca bila prezadovoljna i da je ovo bilo jedno lijepo iskustvo. Obilazak je počeo od osam i trajao do 13 časova.

-Obišli smo prvo biblioteku, zatim opštinu, a onda se uputili prema ZTC „Banja Vrućica“. Tu smo imali jedno iznenađenje od teta koje rade u „Kardijalu“ te smo svi, djeca i učitelji, dobili po sokić i kolač da se osvježimo. Posjetili smo i Muzej u Banji Vrućici, a Milenko Janjić pričao je djeci i o samom početku rada ove banje, priča Dijana.

Dušanićeva kaže i da škola nije samo „sjedi u klupu i uči“ već da se kroz aktivnosti kao što je ova djeca mogu družiti, upoznati, ali i steći iskustvo koje će im dugo ostati u sjećanju.

Pogledajte fotografije…

prvacici1

prvacici2

prvacici3

prvacici4

prvacici5

prvacici6

Autor: eTeslic.com