Jedna naizgled sasvim obična kiša: Poplavila “Naša mladost” (FOTO)

Kiša koja je večeras pala u Tesliću Muzičkom društvu “Naša mladost” donijela je velike probleme. Tek što su počeli sa svojom uobičajenom večernjom probom četvrtkom, kiša je ulila u njihove prostorije – kroz plafon!

NM2

Naime, prostorija “Naše mladosti” nalazi se u Sportskoj dvorani “Radolinka” u kojoj je u toku sanacija krova, te je zbog radova kiša ovaj put ulila još lakše.

-Iznenadila nas je kiša sa plafona u sred probe.Za samo pet minuta nastao je haos. Odmah smo se angažovali da to na neki način spriječimo pa nam je pomogao i Zdravko Radić. Otpadnu cijev smo iskoristili da vodu sa plafona preusmjerimo van prostorije, priča osnivač i dirigent u Muzičkom društvu “Naša mladost”, Ranka Slavuljica.

Slavuljica kaže da je voda oštetila i imovinu u ovom Muzičkom društvu iako su članovi brzo reagovali i spašavali stvari.

-Kablovi, produžni i stalci su užas. Nema od toga ništa jer struja je to. Oštećen je i adapter od 100 KM, ali pokušaćemo ga spasiti. Instrumente smo odmah sklonili. Svi smo bili “gola voda”, ali smo brzinom radili. Jedni su izbacivali vodu, jedni instrumente i stvari, priča Slavuljica te dodaje da je u ovo društvo uložila sve pare i svoj život te da kad samo pomisli kakva šteta je mogla nastati da nisu bili tu, obuzme je jeza.

-Sam Bog nas je poslao tamo i spasio, zaključuje Slavuljica.

Pogledajte fotografije…

NM

NM4

NM5

NM3

Autor: eTeslic.com