Donatorsko veče Udruženja građana „Aurora-Teslić“

Udruženje građana  „Aurora –Teslić“  organizuje Donatorsko veče koje će se održati u kino sali  u Tesliću u četvrtak  28. maja od 19 časova.

-Donatorsko veče organizujemo u cilju predstavljanja rada našeg  udruženja, promocije dosadašnjih donatora i saradnika na projektima kao i cilju prikupljanja novčanih sredstava za realizaciju projekata u 2015. Godini, navodi se u saopštenju UG „Aurora-Teslić“.

Aurora

Udruženja građana “Agencija za unapređenje, razvoj, obrazovanje, ravnopravnost i aktivizam građana” “AURORA -TESLIĆ”  je osnovano 22.11.2013. u Tesliću. Udruženje je osnovala grupa stručnjaka iz različitih oblasti sa ciljem da radi na unapređenju međuljudskih odnosa, unapređenju ljudskih prava i sloboda, razvoju slobodnog i demokratskog društva, obrazovanju mladih, žena, marginalizovanih grupa u oblasti aktivizma, građanskih prava i sloboda.

– U svom radu dosljedno poštujemo princip ravnopravnosti svih građana bez obzira na pol, starost, rasu, nacionalnu pripadnost ili socijalno-ekonomski status, kažu u saopštenju.

Osnovni cilj UG “Aurora-Teslić” je  da unapređenjem i obrazovanjem postignu razvoj društva, koga čine ravnopravni građani koji svoje potrebe prepoznaju i kroz aktivizam u lokalnoj zajednici, zajedničkim radom sa institucijama vlasti, dolaze do pozitivnih rješenja.

UG “Aurora-Teslić” možete pronaći i ovdje na Facebook stranici.

Autor: eTeslic.com