Srebro za Jovanu Blagojević!

Članica Atletskog kluba „Teslić B.B.“, Jovana Blagojević, u nedjelju, 17.04.2016. godine, na Pojedinačnom prvenstvu BiH za dječake i djevojčice (2001. i 2002. godišta), koje je održano na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, osvojila je srebrenu medalju u disciplini bacanja koplja i tako se priključila izvanrednoj bacačici koplja, Tini Bošnjak.

atletika
Na ovom takmičenju su učestvovali i mlađi atletičari ovoga kluba: Milan Ristić koji je bio četvrti na 300 m, Rada Blagojević koja je bila šesta u skoku u dalj, Almina Rašić koja je bila četvrta na 100 m i Kristijan Sekulića koji je popravio lični rekord u skoku u dalj, plasiravši se tako među prvih osam takmičara.

Trener Atletskog kluba „Teslić B.B.“, Ilija Ristić, izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatom, te je ukazao na činjenicu da Teslić u još jednoj atletskoj disciplini ima respektabilnu predstavnicu.

„Drago mi je što je medalju uzela izabranica našeg trenera bacača Dragiše Kovanovića, jer smo sada sigurni da i u disciplini bacanje koplja imamo predstavnicu u samom vrhu BiH atletike, a pogotovo što je vrh u ovoj konkurenciji kćerka našeg proslavljenog bacača koplja prof. dr Gorana Bošnjaka“ – rekao je Ristić.

Pojedinačno prvenstvo BiH za dječake i djevojčice održano je u organizaciji Atletskog kluba „Borac“ Banja Luka.

Izvor: Opština Teslić