Sjajan i uspješan vikend iza teslićkog KK “WBS” (FOTO)

Još jedan sjajan i uspješan vikend je iza košarkaša i košarkašica teslićkog Košarkaškog kluba “WBS”. U subotu, 28. oktobra, u sklopu PKO Doboj Lige mladih  slavili su na domaćem terenu u svim selekcijama protiv Košarkaškog kluba “MD Klinci” iz Modriče. Već u nedjelju, 29. oktobra, otpočeli su i ZE DO Ligu mladih protiv ekipe iz Kaknja, gdje su teslićki kadeti i juniori slavili, dok su pioniri izgubili.  

Da teslićki “WBS” predstavlja jedan od organizovanijih i uspješnijih klubova u BiH, potvrdili su i KK “MD Klinci” iz Modriče.

-U našem regionu su nenadmašni i to su dokazali i proteklog vikenda. Sve naše grupe pružile su odličan otpor, ali kvalitet i prije svega iskustvo igrača iz Teslića je preovladalo. Pobjedu su odnijeli samo naši predpioniri, dok su sve ostale selekcije izgubile. Takođe, rukovodioci VBS-a pokazali su se i kao izuzetni domaćini. Mimo naših takmičara koji igraju zvaničnu ligu, obezbijeđena je druga sala i za naše najmlađe članove koji su odigrali svoje nezvanične mečeve. Punih sedam sati se igrala košarka u Tesliću, pa možemo reći da je danas košarka najveći pobjednik. Sve pohvale WBS-u, saopštili su iz KK “MD Klinci” na svom zvaničnom sajtu.

Rezultati:

JUNIORI: KK ”VBS” – KK „MD KLINCI“ 90:43

KADETI: KK ”VBS” – KK „MD KLINCI“ 93:43

PIONIRI: KK ”VBS” – KK „MD KLINCI“ 58:26

PREDPIONIRI: KK ”VBS” – KK „MD KLINCI“ 32:38

MINI BASKET: KK ”VBS” – KK „MD KLINCI“ 40:30

DJEVOJKE: KK ”VBS” – KK „MD KLINCI“ 43:19