Još jedan pojas za Budimira Bajbića! (FOTO)

Budimir Bajbić jeu Sportskoj dvorani “Radolinka” pred mnogobrojnim Teslićanima pobijedio Austrijanca Patrica Ziereru u okviru četvrtog izdanja turnira “Total fight” i tako osvojio još jedan pojas.

Bajbić kaže da je dio priprema završio u Sloveniji, a drugi dio u Srbiji. Sada je, tvrdi, sve lakše, jer ima svoj uigrani tim profesionalaca koji mu pomažu da u borbama daje sve od sebe.

“Naporno sam trenirao, osjećam se spremniji nego ikad, ali nisam očekivao da će borba trajati ovako kratko. Ove godine sam zaista dobio sjajnu podršku, imam odličan tim profesionalaca ali i sponzore. Zahvalio bih se načelniku opštine koji je podržao mene, a samim tim i i ovaj večerašnji spektakl” – rekao je Bajbić.

Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, koji je i glavni sponzor ovog meča, čestitao je Bajbiću sinoć prilikom ceremonije proglašenja pobjednika i naglasio da je ovo izuzetan uspjeh, kako za mladog sportistu, tako i za Teslić.


“Još jedan veliki događaj u Sportskoj dvorani “Radolinka”. Po drugi put na ovom mjestu Budimir Bajbić izveo je pobjedu, uz odličnu organizaciju i podršku Opštinske uprave i mnogih drugih sponzora. Tu smo naravno da podržimo našeg šampiona i da mu poželimo mnogo uspjeha u daljem radu” – rekao je Miličević.

Izvor: Opština Teslić