Budimir Bajbić: Osjećam se spremniji nego ikad!

U Sportskoj dvorani „Radolinka“ u Tesliću večeras, 12. avgusta, održaće se Total Fight 4, na kojem će se lokalni kik bokser, svjetskog imena, Budimir Bajbić, boriti da osvoji još jedan pojas. Borbe počinju od 17 časova, a finalna će biti u 22 časa.

-Osjećam se spremniji nego ikad. Želim titulu i boriću se za nju. Ove godine sam zaista dobio sjajnu podršku, imam odličan tim profesionalaca,  sponzore. Sve je spremno za spektakl. Ja sam svjetski prvak u WAKF federaciji do 96 kg, a sada želim da osvojim to i u konkurenciji do 91 kg. Smršao sam 10 kg za ovu borbu. Pokušaću da ujedinim ta dva pojasa.  Osimm moje borbe očekuje nas još sedam vrhunskih boks mečeva i kik boks mečeva. , poručio je Bajbić.

Ovaj mladi sportista priča  da je dio priprema  završio u Sloveniji, a drugi dio u Srbiji. Sada je, tvrdi, sve lakše, jer ima svoj uigran tim profesionalaca koji mu pomažu da u borbama daje sve od sebe.

-Ove godine nam je prvenstveno cilj da prezentujemo  boks i kik boks. Imamo sada i klub. Prošle godine je dvorana bila puna, ja i ove godine očekujem jos više. Nastupice po prvi put i borci iz naseg lokalnog kluba, poručio je Bajbić.

Ulaz u dvoranu otvoren je od 17:00 kada starta par uvodnih boks mečeva, a glavni program počinje od 18:00 sa sedam boks mečeva. U 20:00 časova počinje kik boks, a u 22 časa finalna borba Budimira Bajbića.