Atletičari nižu uspjehe!

Pojedinačno prvenstvo RS za juniore/ke i mlađe pionire, održano u nedjelju 20.08.2017. godine u Sokocu, bilo je veoma veoma uspješno za teslićke atletičare. Odabrana ekipa u konkurenciji juniora/ki i mlađih pionira/ki osvojili su tri zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje.


U konkurenciji juniora/ki Almina Rašić je u disciplini 100 m bila je neprikosnovena ali se okušala i u disciplini skok u dalj gdje je zauzela treće mjesto.

Igor Rašić je zablistao u disciplini troskoka sa skokom od 12,84 m čime je za čitavih 60 centimetara oborio svoj lični rekord kao i u disciplini bacanja koplja gdje je takođe podigao svoj lični rekord bacivši ga preko 41 metar.

Svoj lični rekord za 30 centimetara podigla je i Rada Blagojević u disciplini skoka u dalj.

U konkurenciji mlađih pionira/ki Čedomir Smiljanić je u disciplini 60 m bio prvi dok je Anja Biljanović u disciplini bacanja vorteksa imala prestup u najdužem hitcu tako da je bila druga a u diciplini 60 m bila je treća.

-Određene greške smo uspjeli da prevaziđemo jer smo imali trenige svaki dan, a u rezultate uopšte nisam ni sumnjao, rekao je Ilija Ristić, trener atletskog kluba.