Nove investicije u “Hajdučkim vodama”: Etno selo u srcu borove šume!

Fagus grupacija planira nove sadržaje u okviru hotelskog kompleksa Hajdučke vode u podnožju planine Borja kod Teslića, piše portal Ekapija.  Riječ je o izgradnji etno sela. 

– U Hajdučkim vodama u budućnosti planiramo proširenje smještajnih kapaciteta i izgradnju etno sela sa bungalovima, potom topli spoj, most koji spaja smještajni dio iznad restorana sa velnes i spa centrom, te izgradnju crkve, jezera i plaže. Proširenje ide u pravcu razvoja etno turizma, ali i modernizacije, brze rehabilitacije i relaksacije u novoizgrađenom planinskom velnes i spa centru – poručuju iz Fagusa.

Turistička atrakcija Hajdučke vode ima dvije fizički odvojene cjeline, etno restoran i hotel. Prije četiri godine je proširen i renoviran etno restoran, uređena bašta, izgrađene terase i vodopad.

– U hotelskom dijelu su renovirane sobe i nedavno je završena izgradnja velnes i spa centra. Pored hotela su izgrađeni travnati fudbalski tereni, teren za tenis, igralište za odbojku, košarku i rukomet, ski staza, igralište za djecu, kao i staza za šetnju, trčanje i vožnju bicikla u borovoj šumi.

Izvor: eKapija