Srpska napredna stranka podržala Miličevića

Podrška Milanu Miličeviću, SDS-ovom kandidatu za načelnika opštine Teslić na predstojećim lokalnim izborima raste iz dana u dan. Nakon dobijanja podrške stranaka Saveza za promjene, NDP-a i PDP-a, te partija iz reda hrvatskog naroda, sinoć je svoj potpis na sporazum o podršci stavila i Srpska napredna stranka, što je okarakterisano kontinuitetom uspješne saradnje.

sns sds

Predsjednik OO SNS Teslić, Momčilo Gotovac ovim povodom izjavio je da je Srpska napredna stranka potpisala sporazum sa načelnikom Milanom Miličevićem iz razloga što su mu i u prošlom mandatu dali podršku.

“Načelnik sve što se s nama dogovorio ispoštovao je više nego što je trebalo. Kao plemenit, pošten i human čovjek uradio je mnogo za Teslić što se tiče infrastrukture, radnih mjesta i pomoći socijalno ugroženim. Drago mi je što smo moja porodica i ja prijatelji sa njim i sve dok bude pošten i iskren kao što je i do sad bio ja ga podržavam”, rekao je Gotovac.

Miličević, koji je i aktuelni načelnik opštine Teslić, naveo je da je riječ o jednom u nizu sporazuma podrške te da je potpisivanje sporazuma o podršci njemu kao kandidatu za nečelnika na predstojećim izborima između OO Srpske napredne stranke RS i Srpske demokratske stranke još jedan korak ka našem cilju, a to je pobjeda na predstojećim lokalnim izborima.

“Zahvaljujem se predsjedniku OO Srpske napredne stranke Momčilu Gotovcu. Ova saradnja postoji još iz 2012 godine kada je bilo mnogo, mnogo teže nego što je danas.
Naravno to je rezultat naše ljudske, međuljudske i stranačke saradnje i zajednički cilj nam je bolji Teslić nego što je nekada bio. Mi smo za ove 4 godine stvorili bolji Teslić ali isto tako može biti još bolji”, izjavio je Miličević.

Osim ovog potpisivanja sporazuma, podršku Miličeviću su najavile Radnička partija, Ekološka demokratska stranka i još neke druge političke organizacije, koje će svojim potpisima u narednih 7 dana zvanično potvrditi saradnju.