PDP i NDP podržali Miličevića!

Opštinski odbori SDS-a, NDP-a i PDP-a u Tesliću su potpisali sporazum o podršci Milanu Miličeviću, koji je kandidat SDS-a za načelnika ove opštine na predstojećim lokalnim izborima.

milicvic

Potpredsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da Miličević ima veliko povjerenje SDS-a i izrazio zadovoljstvo što je uspio da okupi koalicione partnere koji su se za njega opredijelili na osnovu rezultata koje je ostvario.

Govedarica je naglasio da od Miličevića očekuje sigurnu pobjedu na lokalnim izborima.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je da pruža punu podršku Miličevićevoj kandidaturi, jer je Teslić opština u kojoj Savez za promjene može pobijediti i predstavlja veliki test za Savez.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić rekao je da je ova lokalna zajednica jedna u nizu u kojoj Savez za promjene ima jedinstvenog kandidata, kao i da očekuje da Miličević pobijedi.

Miličević, koji je i aktuelni načelnik opštine Teslić, naveo je da je riječ o jednom u nizu sporazuma podrške članica Saveza za promjene i nastavku saradnje sa jednim ciljem – da se potvrdi rezultat iz 2012. godine u ovoj lokalnoj zajednici.

On je podsjetio na rezultate ostvarene u prošloj godini, kao i na projekte koji su završeni ili pokrenuti, a ovu lokalnu zajednicu su plasirali među perspektivne u Republici Srpskoj.

Predsjednik teslićkog PDP-a Radojica Todić naveo je da je podrška ove stranke Milićeviću nesporna i predstavlja nastavak dosadašnje uspješne saradnje.

Predsjednik teslićkog NDP-a Siniša Šainović rekao je da je potpisani sporazum u skladu sa koalicionim dogovorom članica Saveza za promjene, ocijenivši da je aktuelni načelnik dobro radio svoj posao, uprkos nedostatku podrške republičke vlasti.

Potpisivanju sporazuma o podršci zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Milanu Miličeviću prisustvovali su i potpredsjednici NDP-a Krsto Jandrić i Zdravko Krsmanović.

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Teslić Milan Miličević dobio je 17. avgusta podršku HDZ-a 1990 i Udruženja Hrvata “Naša ognjišta”.

Izvor: SDS Teslić