Cvijanović: SNSD pobjeđuje u Tesliću!

Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Željka Cvijanović poručila je večeras u Tesliću da će ova stranka odnijeti pobjedu na lokalnim izborima u ovoj lokalnoj zajednici.

slikacitava

Cvijanovićeva je rekla novinarima, prije obilježavanja 18 godina od osnivanja opštinskog odbora ove stranke u Tesliću, da je preduzet niz aktivnosti kako bi se ta pobjeda i ostvarila.

– Preduzeli smo čitav niz aktivnosti da se to i desi, da uradimo u Tesliću ono što je potrebno kada je u pitanju infrastruktura i otvaranje novih radnih mjesta – istakla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da je neophodno pokazati i jedinstvo prema ostalim partijama, što je već postignuto kroz određene dogovore.

Predsjednik Opštinske organizacije SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić rekao je da je SNSD trenutno najjača politička organizacija u ovoj lokalnoj zajednici.

– S obzirom na dogovore sa određenim političkim strankama, idemo spremni na lokalne izbore u Tesliću gdje ćemo preuzeti i vlast i ispravljati greške koje su napravljene u prethodnom periodu, odnosno, da nastavimo kontinuitet načelnika ispred SNSD-a – rekao je Bogdanić.

On je naveo da će večeras biti promovisani i novi članovi ove stranke od kojih je najveći broj mladih ljudi.

Bogdanić je istakao da veliki odziv članova na večerašnjem skupu ukazuje na jedinstvo i povjerenje među SNSD-om u Tesliću koji funkcioniše kao jedna familija.

On je zadovoljan što nijedan od 12 osnivača Opštinskog odbora SNSD Teslić u proteklom periodu nije napustio ovu stranku.

Jedan od osnivača Opštinakog odbora SNSD-a Teslić Savo Kasapović ističe da je stranka tokom 18 godina djelovanja u ovoj opštini ostavila neizbrisiv trag.

Večerašnjem skupu, osim brojnih gostiju, prisustvovala je i predsjednik Aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović.

Izvor: SRNA