Želite stručnu praksu? Poziv studentima i nezaposlenim sa fakultetskom diplomom

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za Centralnu Bosnu i Hercegovinu, Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH i Udruženje građana “NEŠTO VIŠE” (REZ Agencija i UGNV) pozivaju studente i nezaposlene žene i muškarce sa završenim fakultetom (diplomanti) iz opština/gradova navedene regije (vidjeti Puni tekst poziva), da se prijave za sticanje dvomjesečnog radnog iskustva.

Cilj ove aktivnosti je omogućiti studentima i nezaposlenim diplomantima sticanje dvomjesečnog radnog iskustva. Svi koji budu izabrani, njih najmanje deset, imat će priliku da u periodu od osam sedmica steknu radno iskustvo, radeći u firmama čija je djelatnost u vezi sa agrobiznisom.

Poziv je namijenjen studentima i nezaposlenim diplomantima različitih studijskih usmjerenja. Svi izabrani studenti i nezaposleni diplomanti dobit će naknadu za svoj angažman.

Puni tekst poziva, u kojem ćete naći sve potrebne detalje uključujući i spisak opština koje su uključene u ovu aktivnost, možete preuzeti ovdje.

Zainteresirani pojedinci/studenti trebaju popuniti prijavni obrazac koji je prilog ovom pozivu, te isti poslati na adresu adnang@rez.ba i/ili duskocvjetinovic@nestovise.orgnajkasnije do 25.08.2017. Prijavni obrazac, takođe, možete dobiti upitom na navedene adrese.

Izvor: Opstina Teslic