Stand up komedija „Made in Bosnia“ u MH “Broadway”

Stand up komedija „Made in Bosnia“ specifičan je cjelovečernji show koji, kroz komičan prikaz na sceni, pred teslićku publiku donose Filip Andronik i Hazim Mujčinović. Nastup će održati u Music Hall-u “Broadway” u nedjelju, 15. oktobra, od 20:30 časova.

Show „Made in Bosnia“ komičnim interpretacijama publiku vodi na put kroz vrijeme, geografiju, prostor, ekologiju, medije, zanimanja, umjetnost, filmsku industriju, te obrađuje neizostavne teme o ljubavi na bosanski način, sportskim komentatorima, fudbalu, navijačima, djeci…

Ovaj cjelovečenji show je više puta izvođen u klubovima širom Bosne i Hercegovine i inostranstva. Dio materijala ovog stand up showa uvršten je i u popularni serijski program radio televizija Srbije „Glavom kroz zid“. Jedna od dvanaest epizoda je zahvaljujući projektu „Made in Bosnia“, nazvana „… i mirna Bosna“ .

Muzičke intro i out teme za „Made in Bosnia“ poklonio je Edo Maajka sa svojim prepoznatljivim autorskim potpisom.

Hazim Mujčinović
Izreka “Lijep k’o glumac”, u Hazimovom slučaju ne mora da znači, ustvari uopšte nema značenje. Nije lijep, ni popularan, a ne zna ni da glumi. Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u pozorišnoj predstavi. Zašto je to tako? Saznaćete ako dođete na nastup.

Filip Andronik
Filip Andronik dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On naime crta stripove. Bavi se i političkim aktivizmom zalažući se za zakon po kojem vrijeme provedeno u kafani treba da uđe u radni staž.