“Osvajači” u MH “Broadway”! (VIDEO)

“Osvajači”, kragujevački hard rok veterani, nastupiće u petak 23. decembra u Music Hall-u “Broadway” u Tesliću. Ulaz košta 5 KM. 

osvajaci

“Osvajačima” moramo odati dva priznanja – grupa je komponovala toliko hitova da je malo kom bendu na ovim prostorima to pošlo za rukom.

Publika na svakom nastupu pjeva sve te klasike sa prva dva albuma: “Duša kad izneveri”, “Krv i led”, “Gde da pobegnem”, “S kim čekaš dan”, “Možda nebo zna”, “Pesma za kraj”, “Maska”, “Zla noć”, ali i nekoliko pjesama sa  albuma “Vino crveno”  – “Marija”, “Da te milujem”…

Upravo je tu razlog za drugo priznanje – grupa je pomirila dva dijametralno suprotna svijeta i, kako se na mnogim nastupima moglo vidjeti, veseljem ispunila srca kako hard rok i metal fanova (koji su tu zbog starih radova grupe), tako i mlađanih devojaka, sređenih kao za koncert Ace Lukasa (koje su tu zbog “Vino crveno” pjesama i pokoje balade sa prva dva albuma).

Situacija poprilično čudna, ali sve funkcioniše kako treba. I, što je najvažnije svi se sjajno provode!

Podsjetimo se jedne stare pjesme i po izboru naše redakcije….

Podsjećamo takođe, Osvajači su već nastupali u Tesliću za doček Pravoslavne Nove godine, a u njihovom nastupu je uživalo na statotine ljudi svih generacija. Sigurni smo da će Music Hall “Broadway” biti premalen da primi sve one koji žele da uživaju u još jednom koncertu. Zbog toga požurite i svoju kartu kupiti na vrijeme.

Izvor: pressrs.ba/eTeslic.com