Sa pulta za darivanje ikona ukrao novac, policija ga otkrila!

Teslićka policija identifikovala je lice sa područja opštine Srbac koje je sa pulta za darivanje ikona i iz prodajnog objekta koji se nalazi u sklopu manastira „Liplje“ u Gornjem Liplju ukralo novac, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. 

-Policijska stanica Teslić, 09.08.2017. godine Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv G.R. sa područja opštine Srbac, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Krađa“, navodi se u saopštenju.

Za G.R. postoji osnov sumnje da je u namjeri pribavljanja protivpravne imovinske koristi, 09. jula tekuće godine sa pulta za darivanje ikona i iz prodajnog objekta koji se nalazi u sklopu manastira „Liplje“ u Gornjem Liplju, opština Teslić, otuđio novac u ukupnom iznosu od 300,00 KM.

Pravoslavne bogomolje su u posljednje vrijeme vrlo često na meti lopova.

Podsjećamo, Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno da je u toku noći sa utorka na srijedu izvršena provala u crkvenu trgovinsku radnju koja se nalazi pored Hrama Svete Trojice u Tesliću. Iz radnje je otuđena manja količina novca i kutija sa bižuterijom.

eTeslic.com

Povezane vijesti:

Teslić: Iz crkvene trgovine ukrali novac i kutiju sa bižuterijom!