Bira se najuređenije dvorište u Tesliću: Nagradni fond 3 000 KM!

Opštinska uprava Teslić u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Teslić (TO), po prvi put organizuje akciju „Nagradimo za ljepši Teslić”, u kojoj biramo najuređenije dvorište (dvorište osnovnih i srednjih škola, dvorište zajednice etažnih vlasnika i dvorište privatnih stambenih objekata).

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica iz navedenih kategorija sa područja opštine Teslić koji svoje prijave učešća u akciji mogu slati na adresu Opština Teslić – Komisiji za akciju „Nagradimo za ljepši Teslić”, ul. Karađorđeva br. 6, elektronskom poštom na adresu: informisanje@opstinateslic.com ili prijavu dostaviti lično u prostorijama Turističke organizacije opštine Teslić, ulica Svetog Save broj 15.

Prijave se mogu slati od 24. maja do 25. juna, 2017. godine, nakon čega će Komisija odlučiti o najljepšem, najuređenijem dvorištu i nagraditi najuspješnije po kategorijama za 1, 2. i 3. mjesto sa robnim nagradama (klupe, stolovi, korpe za otpad) i sadnim materijalom, u protuvrijednosti: za prvo mjesto 500 KM, drugo mjesto 300 KM i treće mjesto 200 KM.

Ukupni nagradni fond u ovoj akciji iznosi 3000 KM.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj: 411-533 (odjeljenje za stambeno- komunalne poslove) i 430-058 (kancelarija TO Teslić).

Izvor: Opština Teslić