Teslićka “Anđela” uskoro u Vukovaru! (FOTO)

Članovi teslićkog Amaterskog dramskog pozorišta „Branislav Nušić“ u subotu, 13. juna, putuju na Međunarodni festival koji se održava u Vukovaru. Teslićani će nastupiti na Festivalu u nedjelju, dan poslije, sa predstavom „Anđela“.

Andjela

Predstavu „Anđela“ ovo pozorište igralo je prije sedam godina i bila je sastavni dio repertoara. Sada su se ponovo odlučili da podsjete publiku na „Anđelu“, po tekstu Stevana Koprivice, ali sa novom glumačkom postavom.

-Na ovom Međunarodnom festivalu u Vukovaru ne nastupamo prvi put. Bili smo i prošle godine sa predstavom „Profesionalac“. Festival je počeo prije dva vikenda, a mi evo nastupamo trećeg vikenda i drago nam je zbog toga, kaže režiser predstave “Anđela”, Živko Petrović Kiko.

Po povratku iz Vukovara biće zakazano izvođenje predstave i u Tesliću, pred domaćom publikom, u sklopu manifestacije „Teslićko ljeto“.

-Već imamo poziva za gostovanje sa „Anđelom“. Učestvovaćemo na Međunarodnom teatar festivalu u Postojni u Sloveniji, putujemo već 22. jula. Igraćemo predstavu „Profesionalac“.  Na to smo vrlo ponosni jer smo prošli selekciju od ukupno 88 prijavljenih pozorišta, selektor festivala nas je uvrstio u osam koja prolaze i koja će nastupiti, priča Petrović.

Glumačku postavu u predstavi “Anđela” čine Miloš Milićević, Vedrana Stanković i Davor Čelarević, dok režiju potpisuje Živko Petrović Kiko.

Pogledajte kako teku završne pripreme pred odlazak u Vukovar…

Redakcija portala eTeslic.com članovima Amaterskog dramskog pozorišta „Branislav Nušić“ želi srećan put i ugodan boravak na Festivalima kako bi i Teslić predstavili u što boljem svjetlu!

Andjela1

Andjela2

Andjela3

Autor: eTeslic.com