Romantična komedija u teslićkom Gradskom parku! (VIDEO)

Svi ljubitelji njemačkog jezika u Tesliću imaće priliku da uživaju u projekciji romantične komedije “Im Juli” (u julu), režisera Fatiha Akina. Projekcija će se održati  u četvrtak 21. jula u Gradskom parku u Tesliću sa početkom u 20:30 časova.

im juli

Organizator ovog događaja je Glossa – centar za njemački jezik Teslić koji je ranije takođe obradovao svoje sugrađane prikazivanjem filma.

-Postoji li zanimljiviji načina da se uči jedan strani jezik od dobrog filma u dobrom društvu? Glossa – centar za njemački jezik Teslić vas poziva na još jedno besplatno filmsko veče. U slučaju kiše projekcija će biti odgođena, kažu u Glossa – centru za njemački jezik Teslić.

Sadržaj filma:

Budući nastavnik Daniel dobija od prodavačice nakita Juli prsten sa simbolom sunca, koji treba da ga vodi do njegove velike ljubavi. Na jednoj žurci Daniel upoznaje Melek, koja nosi majicu sa suncem. Daniel, ubjeđen da je ona njegova velika ljubav, sjeda u auto i upućuje se ka Istanbulu, prolazeći pored ostaloga i kroz zemlje bivše Jugoslavije. Film „Im Juli“ dobio je brojne nagrade, između ostalog i „Jupiter Preis“ za najbolju režiju.

eTeslic.com/Glossa