Novo u teslićkom bioskopu (VIDEO)

Za sve ljubitelje filma na velikom platnu teslićki bioskop pripremio je dva nova filma, kako za one najmlađe, tako i za nešto starije. 

Svijet iz doba Jure

Evo o čemu je riječ…

Film: IZVRNUTO OBRNUTO

Datum prikazivanja: 19. i 20. jun

Vrijeme prikazivanja: 18 časova

Cijena ulaznice: 4 KM

Režiser: Pete Docter | Žanr: animirani
Uloge: Bojan Navojec, Pjer Meničanin, Iva Šulentić, Marko Makovičić, Judita Franković
Trajanje filma: 102 minuta

Sadržaj filma:

Iz Pixarovog studija dolazi fantastična priča o emocijama poznatog oskarovca Pete Doctera. Izvrnuto Obrnuto je animirani film koji nas vodi na najneobičnija mjesta unutar uma koja možete zamisliti. Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Rajku, djevojčicu koja se sa porodicom preselila u San Francisco gdje njen otac započinje novi posao. Kao i svi mi, Rajka je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost. Rajkine emocije žive u sjedištu, kontrolnom centru njenog uma odakle je svakodnevno savjetuju. Iako Rajka i njezine emocije pokušavaju održati stvari pozitivnim, balansiranje novog grada, škole i kuće nije baš jednostavno.

Film: SVIJET IZ DOBA JURE

Datum prikazivanja: 19. i 20. jun

Vrijeme prikazivanja: 20 časova

Cijena ulaznice: 4 KM

Režiser: Colin Trevorrow| Žanr: epska akciona avantura

Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins
Trajanje filma: 123 minuta

Sadržaj filma:

Stiven Spilberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog „Parka iz doba jure“, „Svijet iz doba jure“. Kolin Trevorov režira ovu epsku akcionu avanturu prema scenariju koji je napisao sa Derekom Konolijem. Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon dogadaja koji su se dogodili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurusima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio Džon Hamond. Ali, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

 

Autor: eTeslic.com