Miličević ispratio “Anđelu” u Vukovar!

Članovi teslićkog Amaterskog dramskog pozorišta „Branislav Nušić“  sutra putuju na Međunarodni festival koji se održava u Vukovaru. Generalna proba u kino sali pred polazak je završila, a tom prilikom posjetio ih je i načelnik opštine Teslić, Milan Miličević. 

Milicevic i Andjela

Glumci amateri i uprava pozorišta objasnili su načelniku o kakvom festivalu je riječ, a u kvalitet Teslićana i sam Miličević imao je priliku da se uvjeri.

-Našim glumcima želim puno sreće na predstojećem festivalu i neka samo tako nastave. Opštinska uprava nastaviće i dalje podržavati njihove aktivnosti. Imao sam priliku da vidim i probu folklornog sastava Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva “Prosvjeta” i svima njima želim da se zahvalim na učešću u nizu manifestacija pod simboličnim nazivom  “Pjesmom i igrom kroz teslićke krajeve” koje su u prethodnom periodu održane u selima na području teslićke opštine, rekao je Miličević.

Andjela

Teslićani će nastupiti na Festivalu u nedjelju sa predstavom „Anđela“, a redakcija portala eTeslic.com želi im puno sreće!