eTE vas nagrađuje: Večeras Malci (Minions) 3D u teslićkom bioskopu! (VIDEO)

U teslićkom bioskopu (u zgradi SPKD “Prosvjeta” ) večeras i sutra od 19 časova svi ljubitelji animiranog filma imaće priliku da uživaju u filmu Malci (Minions) 3D. Ulaznica košta 4 KM. 

malci1

Portal eTeslic.com i Srpsko prosvjetno i kulturno društvo “Prosvjeta” nagrađuju jednog od vas sa dvije ulaznice za prikazivanje “Malaca”. Sve što trebate je da na našoj zvaničnoj FB stranici E Teslic.com u komentaru ispod ovog posta označite dragu osobu sa kojom želite otići u bioskop. Prvi koji se javi osvaja dvije ulaznice za prikazivanje u petak, 10. jula od 19 časova. Ulaznice možete preuzeti prije početka filma u bioskopu sa ličnom kartom.

U narednom periodu za sva prikazivanja u teslićkom bioskopu očekuju vas slične nagrade. Uživajte!

A, evo i više detalja o “Malcima”…

IZVORNO IME: Minions
REŽIJA: Kyle Balda, Pierre Coffin
ULOGE: sinhronizovano
ŽANR: avantura, fantazija, animirani

TRAJANJE:  91 min.

Kratak sadržaj filma: 

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vijekovima i uvijek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slijediti.