Akustik trio “12 strings” i Krajiški trubači u Gradskom parku! (FOTO)

Akustik trio “12 strings”  i Krajiški trubači nastupili su u Gradskom parku u Tesliću u sklopu manifestacije “Teslićko ljeto”. Tokom dvočasovnog programa okupili su veliki broj Teslićana koji su iskoristili ovu priliku da uživaju u prijatnoj nedjeljnoj večeri uz muziku na otvorenom. 

?

Prvi su nastupili Krajiški trubači iz Banjaluke. Ovaj duvački orkestar osnovan je krajem 2004. godine i već godinama nastupaju širom zemlje i uveseljavaju ljude zvukom svojih duvačkih instrumenata.

DSC_0927

-Uglavnom smo svirali šarolik repertoar od narodnih do zabavnih. Bilo nam je lijepo. Odsvirali smo dva bloka od po pola sata. Ovo nam nije prvi put da nastupamo u Tesliću i veoma smo zadovoljni, priča Marko iz Krajiških trubača.

?

Akustik trio “12 strings”

Teslićane je zabavio i Akustik trio “12 strings” koji čine Daniel Milačak iz Doboja, te Slaviša Čović i Momčilo Petrović iz Teslića.

?

Dječak koji je privukao posebnu pažnju tokom nastupa u Gradskom parku

-Sviramo nekih godinu i po s tim da smo prvo radili kao akustični duo, Slaviša i ja, a evo ovo ljeto nam se pridružio i Momčilo. Večeras smo se predstavili sa pjesmama koje volimo i koje najbolje izvodimo na svirkama, nadam se da su svi zadovoljni, kaže Daniel.

?

Nastupi su okupili veliki broj građana

Akustik trio “12 strings”  i Krajiški trubači nastupili su u sklopu manifestacije “TEslićko ljeto” koju organizuje opštinska Turistička organizacija uz pokroviteljstvo načelnika opštine Teslić.

Više fotografija možete pogledati i na našoj FB stranici  E Teslic.com

Autor: eTeslic.com